Şirketimiz tüm toplu tüketim yemek üretimini 2016 yılında kurduğu 1.138 m2’lik üretim merkezinde yapmaktadır. Üretim merkezimizde günlük ortalama 1.100 kişilik yemek üretimi yapılmaktadır. Her geçen gün teknolojik altyapımızı geliştirmekte ve bünyemize kattığımız yeni makine ve ekipmanlarla hizmet kalitemizi arttırmaktayız. Kuru pasta makinemiz ile saatte 1.500 adet kuru pasta, köfte yoğurma makinemiz ile saatte 4.000 köfte üretmekteyiz.
Şirketimizde Türk Gıda Kodeksi doğrultusunda ve TS EN ISO 22000 esasları göz önünde bulundurularak üretim yapılmaktadır. Tüm mutfak ve projelerimizde uygulanmakta olan gıda güvenliği altyapısı Gıda Mühendislerimiz tarafından kontrol edilmektedir. Gıda güvenliğine yönelik uygulamalarımız tüm projelerimizi kapsayacak şekilde belgelendirilmiştir. Yönetim Sistemimiz akredite denetim firmaları tarafından her yıl denetlenmektedir.
Şirketimizde faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde uyulması gereken kurallara hassasiyetle uyulmakta ve yasaların getirmiş olduğu gereklilikler yerine getirilmektedir. Oryantasyon, Mesleki ve Kişisel Gelişim, Gıda Güvenliği, Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında sürekli eğitimler verilmektedir.
Her geçen gün büyüyen ve gelişen şirketimiz yeni ve modern idari binasıyla kurumsal hayatına devam etmektedir.